Velkommen til slank og blid. Slank og blid er en helseblogg med målsetning om å forenkle komplekse helseråd. Vi mener at det å leve sunt skal være lystbetont, lett og gjennomførbart. Derfor skriver vi om temaer hvor vi kan finne svar gjennom forskning og fakta.

Vi som skriver bloggen har ikke utdannelse inne helse, vi jobber heller ikke innen helse, men vi er kunskapstørste og har som deg, et ønske om å leve lenge og ha god helse på veien.

Ved å lese artikler på slankogblid.no så får du:

  • Enkle og tydelige råd basert på fakta og forskning
  • Realistiske forventning om hva du kan oppnå ved å følge råde vi gir
  • Rådene vi gir er ment for deg som ønsker å leve et normalt liv, spise og leve sunt, men ikke snu opp ned på livet ditt.

Du får ikke:

  • Tilbud om sinnsykt bra dietter som garantert gjør at du går ned 10 kilo på 10 dager. (For de finnes ikke…)
  • Subjektive vurderinger av produkter vi har fått betalt for å skrive om.

Hvem er vi

Bloggen skrives av Sturla Lang og Haakon Thaule-Hatt. Vi opprettet bloggen av to formål. Vi ønsket å lage en lekegrinn hvor vi kan teste ut ting (markedsføring), og samtidig levere et seriøst og godt produkt hvor utgangspunktet var at vi ikke hadde fagkunskap om tema vi skriver om. Forutsetningen vår for å lykkes må derfor være at vi levere innhold av høy kvalitet som blir oppfattet som seriøst av deg som leser.

Dersom du har synspunkter på innholdet vi levere eller har tips til hvordan vi kan gjøre bloggen bedre, ta gjerne kontakt med oss gjennom skjema under.